Мій профіль | Реєстрація | Вхід Воскресенье, 01.10.2023, 02:18

Запорізька загальноосвітня санаторна школа-інтернат № 7


Меню сайту
Пошук
Статистика сайту
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Державні закупівлі

Головна » Файли » Держ.закупівлі

Обгрунтування закупівлі М'ясо
[ Викачати з сервера (18.3 Kb) ] 29.12.2021, 16:51

Обгрунтування закупівлі М'ясо яловичина,тушки курей сухої заморозки,філе куряче охолоджене, код ДК 021:2015 (CPV) 15110000-2: М’ясо

п/п

Найменування товару

Од.

виміру

К-ть

Якісні характеристики

1

2

3

4

5

1.

М'ясо яловичина І категорії без кістки

охолоджене(задня частина,лопатка,ошийок)

кг

4200

 Тазостегнова частина,огузок,лопаточна частина.

Зачищені від сухожилок і грубих поверхневих плівок.

М’ясний сік прозорий,консистенція пружна,зовнішня поверхня чиста не завітрена,без ослизнювання,поверхня поверхня свіжого розрізу,злегка волога,але не липка.

Запах:доброякісного м’яса .

Термін придатності залежно від умов зберігання (температури охолодження)- Не більше 4 діб

Оцінка якості- Згідно ДСТУ 6030:2008

За категорією залежно від вгодованості дорослої великої рогатої худоби- Туші корів, І категорії

 

1

Тушки курей сухої заморозки

кг

1200

Кури першого ґатунку заморожені, без ГМО. Виготовлені за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил і відповідають відповідній нормативній документації, показники якості(органолептичні, фізіко-хімічні, мікробіологічні)мають відповідати ТУ,ДСТУ.Тушки курей повинні бути чистими, без залишків пір’я чи пуху,пеньків,колосовидного пір’я ,подряпин,розрізів шкіри,без холодильних опіків,плям,знебарвлених розлитою жовчю,мати колір властивий даному різновиду птиці. Дефекти недопустимі.

2

Філе куряче охолоджене

кг

3000

Філе куряче першого ґатунку охолоджене,без ГМО. Виготовлено за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил і відповідає відповідній нормативній документації, показники якості(органолептичні, фізіко-хімічні, мікробіологічні)мають відповідати ТУ,ДСТУ.Філе повинно бути чистим,без подряпин,розрізів,без холодильних опіків,плям,мати колір властивий даному різновиду птиці. Філе складається з великих грудинних м’язів з цілої або  половини грудини. М’язи щільні, пружні, колір  від блідо-рожевого до рожевого. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці без сторонніх запахів.

 

 

Очікувана вартість – 1250000,00 грн.

Очікувана вартість визначена на підставі даних, розміщених на сайті Запорізької обласної ради (https://www.zoda.gov.ua) Діючі роздрібні ціни на основні продукти харчування в роздрібній мережі та на ринках області за станом на 10.12.2021 (моніторинг Департаменту економічного розвитку і торгівлі за оперативними даними територій області)

 

 

Бухгалтер провідний,

уповноважена особа                                                         Ольга ЯРОШ

Категорія: Держ.закупівлі | Додав: Buh
Переглядів: 101 | Завантажень: 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пункт Незламності
У нас одна мрія
Ми вакциновані!
Ти у мене єдина
EUкраїна

Copyright internat7zp © 2023
Хостинг від uCoz