Обгрунтування закупівлі М'ясо яловичина,тушки курей сухої заморозки,філе куряче охолоджене, код ДК 021:2015 (CPV) 15110000-2: М’ясо
№
п/п
|
Найменування товару
|
Од.
виміру
|
К-ть
|
Якісні характеристики
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
1.
|
М'ясо яловичина І категорії без кістки
охолоджене(задня частина,лопатка,ошийок)
|
кг
|
4200
|
Тазостегнова частина,огузок,лопаточна частина.
Зачищені від сухожилок і грубих поверхневих плівок.
М’ясний сік прозорий,консистенція пружна,зовнішня поверхня чиста не завітрена,без ослизнювання,поверхня поверхня свіжого розрізу,злегка волога,але не липка.
Запах:доброякісного м’яса .
Термін придатності залежно від умов зберігання (температури охолодження)- Не більше 4 діб
Оцінка якості- Згідно ДСТУ 6030:2008
За категорією залежно від вгодованості дорослої великої рогатої худоби- Туші корів, І категорії
|
1
|
Тушки курей сухої заморозки
|
кг
|
1200
|
Кури першого ґатунку заморожені, без ГМО. Виготовлені за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил і відповідають відповідній нормативній документації, показники якості(органолептичні, фізіко-хімічні, мікробіологічні)мають відповідати ТУ,ДСТУ.Тушки курей повинні бути чистими, без залишків пір’я чи пуху,пеньків,колосовидного пір’я ,подряпин,розрізів шкіри,без холодильних опіків,плям,знебарвлених розлитою жовчю,мати колір властивий даному різновиду птиці. Дефекти недопустимі.
|
2
|
Філе куряче охолоджене
|
кг
|
3000
|
Філе куряче першого ґатунку охолоджене,без ГМО. Виготовлено за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил і відповідає відповідній нормативній документації, показники якості(органолептичні, фізіко-хімічні, мікробіологічні)мають відповідати ТУ,ДСТУ.Філе повинно бути чистим,без подряпин,розрізів,без холодильних опіків,плям,мати колір властивий даному різновиду птиці. Філе складається з великих грудинних м’язів з цілої або половини грудини. М’язи щільні, пружні, колір від блідо-рожевого до рожевого. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці без сторонніх запахів.
|
Очікувана вартість – 1250000,00 грн.
Очікувана вартість визначена на підставі даних, розміщених на сайті Запорізької обласної ради (https://www.zoda.gov.ua) Діючі роздрібні ціни на основні продукти харчування в роздрібній мережі та на ринках області за станом на 10.12.2021 (моніторинг Департаменту економічного розвитку і торгівлі за оперативними даними територій області)
Бухгалтер провідний,
уповноважена особа Ольга ЯРОШ |